KADA SAM GA UPOZNALA I NAKON ŠTO SMO VODILI LJUBAV, BILO MI JE ČUDO JER NA PRSIMA IMA ISTETOVIRANO…PROČITAJ VIŠE NA:

  • Kaada sam ga upoznala i nakon što smo prvi puta vodili ljubav bilo mi je malo čudno jer je na prsima iznad srca imao istetovirano muško ime. Bilo mi je baš čudno, a kada sam ga pitalaa ko mu je toliko bitan, kratko mi je odgovorio dobar prijatelj.
  • Vidjela sam da mu nije drago da o tome priča i nisam više nikada ništa ni započinjala. Mislila sam da mu je neki prijatelj koji je poginuo ili tako nešto. Nako preko dvije godine veze, u kojoj mi je iskreno fenomenalno, jer me drži kao malo vode na dlanu, prošli vikend sam šetala sa drugaticom jednim gradskim parkom i šokirala se kada sam vidjela mog anđela, muškarca sa kojim treba da se vjenčam, kako se nedaleko na jednoj klupi mazi sa nekim meni nepznatim muškarce.
  • Moj momaak je homoo! Nemate pojma kako sam se osjećala, sreća drugarica to nije vidjela, a sva pažnja joj je bila usmjerena ka meni jer mi je baš bilo loše. I on je mene vidio, kada je poslijepodne došao kućii objasnio mi je sve i da je tetovirano ime ustvari ime njegovog momka koji je otišao da živi u Ameriku. Sve mi je priznao i zamolio da ga razumijem i da pokušamo da nastavimo našu vezu. Stvarno mi je lijepo sa njim, ali ne znam, totalno sam zbunjena nastalom situacijom. ŠTA DA RADIM!?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*