Kupio je sinu trenutno popularniju igračku, a kad se vratio kući vidio je užasnu scenu, Upozorava ostale roditelje da…PROCITAJ VISE NA:

Roditeljii, uvijek pazite na svoju djecu, s kakvim igračkama se igraju., s kim se druže,šta gledaju i šta rade. Trenutaak vaše nepažnje i mogu se naći u opasnosti.Uvijek obratite pažnju na njiih…

Vjerovatnoo ste čuli za populaarnu igračku “fidget spinner” koju mnogi imaju, pa čak i odrasli. Interesantna je i zabavaljamo se vrteći je. Možete pronaći dosta snimaka gdje neki ljudii rade razne trikove sa ovim spinnerom…

Ipak, ovdjee vam donosimo jedan slučaj koji vas treba upozoriti. Naime John Harris je svome sinu kupio ovu igračku. Zažalio je zbog toga jer je dječak gledao neki video sa trikoviima koje rade uz pomoć spinnera i povrijedio se.

Povrijedio je dio iznad usne i krvariio je. Sreća pa se nije time udario u oko, tada bi baš bilo ozbiljnije. Stoga, roditelji obratite pažnju na koji način se vaša djeca igraju…Nekada sebe, ali i druge, zaista naizgled običnim igračkama mogu dovesti u opaasnost.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*