PRVA SAM GODINA FAKULTETA I SOBU DIJELIM SA STARIJOM CUROM, MNOGE KOLEGE MI ZAVIDE…

  • Prvaa sam godina fakulteta i sobu dijelim sa starijom curom, mnoge kolege mi zavide, ali ja nešto i nisam oduševljen. Juče kada sam se vratio sa predavanja ulazim u sobu kad iz kupaonice izlazii cimerica u grudnjaku i mini gaćicama, ono sve kipi na sve strane. Kosa omotana peškirom i prođe pored mene kao da je obučena i ode do štendera da vješa ručnik.
  • Ja stao kao ukopan, nakašljem se i kažem joj bok, ona ladno pozdravi i nastavi svoje. Nisam znao jel ona uopće svjesna da je polugola jer bi većina cura stalo vrištat i gađat me bilo čim vičući da sam perverznjak. Tada sam joj prišao i tiho rekao “Sanja možda ne znaaš ali ti nemaš ništa na sebi”, a ona tada stade ispred mene i pred mojim očimaa skide grudnjak i svuče gaćice te mi reče, POGRIjEŠIO SI, SADA NEMAM NIŠTA NA SEBI i prođe pored mene.
  • Sramotaa, roditelji su je poslali da uči školu, a ona radi ovakve gluposti, ne znam, vjerovatno ću tražiti da me presele kod nekoga drugo cimera, jer ja ne želim da dijelim sobu sa ovakvom djevojkom i da nedaj bože padnem pod iskušenja i da zapostavim i zanemarim faks. Bilo bi o krajnje bezobrazno od mene prema mojim roditeljima koji rade od jutra do mraka na polju i tako svaki dan kako bi meni omogućili da živiim bolji život….

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*