ZAVRŠIO SAM ELEKTROTEHNIKU. NAKON STUDIJA SAM IMAO 4 VEZE U TRI GODINE I SVAKA CURA JE MANJE VIŠE BILA SLIČNA PRETHODNOJ….

  • Završioo sam elektrotehniku. Nakon studijaa sam imao 4 veze u tri godine i svaka cura je manje više bila slična prethodnoj.Standardne priče,ambicije,karijere,modni stilovi,automobili… Meni su takve priče bile dosadne,takvim curamaa sam obično davao doznanja da se ne vežu za menee i svakoj je manje-više teško padao raskid jer sam im djelovao kao nekakav karijerista,obzirom da sam bio angažovan u stranoj firmi i imaoo velika primanja. A onda kod rodbine u selu upoznam djevojku,običnu domaćicu, sa srednjom trgov. školom koja je tako fino odgojena,da je to fascinantno…
  • Od rođaka sam kasnije čuo da voli književnost i da ima na hiljade knjiga u vlastitoj kolekciji. Nakon jedne provedene noći sa njom,zaključio sam da sam upoznao najintiligentnije,najljepše,najnormalnije i najskromnije biće na planeti.Zarobila mi je duh i misli.Zbog nje bih ostavio sve i posao i grad i izlaske i samo kad bi reklaa ženi me, ja bih to odmah učinio. Merjam se zove. Merjam ako čitaš ovo poduzmi nešto molim te….

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*